Gedragstherapie

Onze hond is onze beste vriend, dus ...

Stel: Uw hond heeft een gewoonte ontwikkeld waar u minder bij mee bent. Het gebeurt steeds vaker, u heeft al vanalles geprobeerd, maar niets helpt.

Probleemgedrag kan diverse oorzaken hebben. Alleen door de oorzaak van het probleemgedrag te achterhalen en aan te pakken kan het probleemgedrag opgelost worden. Het gaat er immers om dat het gedrag van uw hond verandert, en niet dat alleen de symptomen worden bestreden.

Wij gaan samen met u op zoek naar de oorzaak van het probleemgedrag en onze aanpak is erop gericht de oorzaak van het probleemgedrag op te lossen.
 

Herkent u dit?

  • Uw hond is overenthousiast.
  • Uw hond is bang voor harde geluiden zoals vuurwerk en onweer.
  • Uw hond kan niet alleen thuis zijn.
  • Uw hond valt uit naar mensen of dieren.
  • Uw hond sloopt de boel.
  • Uw hond heeft u of andere gezinsleden gebeten.
  • Uw hond gromt als u aan zijn bak of speeltje komt.
  • Uw hond jaagt achter fietsers, auto's of joggers aan.
  • Uw hond lijkt overal maling aan te hebben.


Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak met een van onze gediplomeerden gedragstherapeuten. U kunt ons daarvoor telefonisch bereiken via 06-83231632 of per mail : info@idefix-hondentraining.nl

De totale kosten van een huisbezoek (duur 1,5 á 2 uur), inclusief nazorg (telefonisch of per mail) bedragen € 135,-.

Hierin zijn de reiskosten voor Nieuwegein en IJsselstein inbegrepen.
De reiskostenvergoeding voor bestemmingen daarbuiten bedragen €0,35 per gereden kilometer, retour, gerekend van ons vestigingsadres te Nieuwegein. (Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW).
 

Waarschuwing

In Nederland is het beroep van Kynologisch Instructeur en Kynologisch Gedragstherapeut nog niet wettelijk erkend en dus niet beschermd. Dat betekent dat iedereen, dus ook iemand zonder enige kennis van zaken, zich als zodanig mag uitgeven met alle mogelijke gevolgen voor u en het welzijn van uw trouwe viervoeter. Onze gedragstherapeuten komen regelmatig in aanraking met honden die als gevolg van goedbedoelde maar verkeerde adviezen van “hobbyisten” getraumatiseerd zijn en totaal geen vertrouwen meer hebben in hun eigenaar. Let dus goed op wie u in huis haalt om het probleemgedrag van uw hond te analyseren en op te lossen.

Als gediplomeerde en Quiebus gelicentieërde gedragstherapeuten (opgeleid bij en jaarlijks bijgeschoold door het CDB te Barneveld) kunnen wij u helpen bij het oplossen, verminderen en voorkomen van probleemgedrag door samen met u op zoek te gaan naar de oorzaken van het ontstane gedrag.

Meer info kunt u vinden op www.gedragstherapie.info