Prins Petfoods

Wij zijn partner van Prins. Prins maakt 100% natuurlijke voedingen voor hond en kat. Met veel liefde, passie en vakmanschap. Als familiebedrijf, al generaties lang.

Bij Prins doen we graag alles in eigen huis. Omdat we willen dat al onze voedingen helemaal aan onze wensen en kwaliteitseisen voldoen. Gezondheid en dierenwelzijn gaan bij ons voor alles.

Goed om te (w)eten

We bieden je een compleet menu voor je hond of kat: geperste en krokante brokvoedingen, vers vleesmenu’s, vleesmaaltijden als worst en in blik, beloningscrèmes in een tube en dieetvoedingen. Allemaal streng gecontroleerde Nederlandse kwaliteitsproducten zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.

We hebben onze eigen voedingsdeskundigen, dierenartsen, opleidingen en bezoekerscentrum. Samen vormen we één grote familie waarin ook jij en je dier zich thuis kunnen voelen. We bieden je graag kennis, begeleiding en advies.

Deskundig, snel en gratis advies

Wil je iets weten over de voeding, opvoeding, verzorging of het gedrag van je hond of kat? Zoek je uitgebreide begeleiding bij een gezondheidsprobleem, of juist een vrijblijvend, kort en bondig advies? Voor jou en je dier(en) staat ons team van experts klaar.

Je kunt het Prins CareTeam met voedingsdeskundigen en dierenartsen altijd raadplegen voor deskundig advies, gouden tip of een steuntje in de rug. Dat doen we helemaal gratis en met veel plezier. Wie je ook bent, of wat je ook voert. Omdat we het welzijn van dieren net zo belangrijk vinden als jij.

Maak kennis met onze service!

Het Prins CareTeam is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 21.00 uur. Kennismaken met onze passie voor service, kennis delen en dierenwelzijn? Kies de contactmogelijkheid die jij het prettigst vindt:

Telefoon: 0318-524245
Whatsapp: 06-15602428
Chat: www.prinspetfoods.nl
Contactformulier: www.prinspetfoods.nl/careteam
Facebook: www.facebook.com/prinspetfoods

#prinspetfoods

Volgen wat we allemaal doen? We informeren, inspireren en verrassen je graag via www.prinspetfoods.nl, www.facebook.com/prinspetfoods en www.instagram.com/prinspetfoods

Prins. Meer dan voeding.
www.prinspetfoods.nl