Veelgestelde vragen

Kinderen vanaf 16 jaar mogen zelfstandig de cursus volgen.
Kinderen onder 16 jaar mogen bij beoordeling van de instructeur wel of niet zelfstandig de cursus volgen.

Normaliter mogen er 2 personen per hond meekomen bij de cursus. Bij de corona maatregelen mag ik 1 persoon per hond naar de cursus komen.

Lessen die worden afgemeld wegens ziekte of onvoorziene omstandigheden kunnen niet worden ingehaald. Wanneer er onverwachts en langere tijd geen lessen gevolgd kunnen worden zullen wij uiteraard tot een regeling komen.

Wanneer honden via een andere hondenschool bij ons willen instromen voor een cursus dient er vooraf eerst overlegd te worden. In sommige gevallen plannen we eerst een privé les/kennismaking om te kunnen beoordelen wat de geschikte cursus is.

Pups vanaf 9 weken oud mogen deelnemen aan de puppycursus. De pups dienen ingeënt te zijn gezien de leeftijd. Wanneer pups nog maar 1 enting hebben gehad (op 6 weken oude leeftijd) hebben ze voldoende antistoffen.
Het is dus niet nodig om te wachten totdat pups 12 weken oud zijn omdat ze dan volledig ingeënt zijn wat soms nog wordt beweerd

Een groepscursus duurt ca.45 minuten per les en 8 weken lang. De duo lessen duren 30 minuten per keer.
De beginners en fun cursus duurt 5 weken.

Er zitten maximaal 5 honden in één groep.

Heb je het antwoord niet gevonden?

Heb je je antwoord of vraag niet kunnen vinden in de veelgestelde vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.