Instructeurs

Omdat u toch alleen het beste wilt voor uw hond.

Uw hond is een volwaardig gezinslid en natuurlijk wilt u alleen de beste zorg en begeleiding voor hem of haar. Wij delen deze mening en vinden dan ook dat alleen gediplomeerde en jaarlijks bijgeschoolde instructeurs bevoegd zijn om u te helpen bij het opvoeden en begeleiden van uw hond. 

In Nederland is het beroep van Kynologisch Instructeur en Kynologisch Gedragstherapeut echter nog niet wettelijk erkend en dus niet beschermd. Dat betekent dat iedereen, dus ook iemand zonder enige kennis van zaken, zich als zodanig mag uitgeven met alle mogelijke gevolgen voor u en het welzijn van uw trouwe viervoeter. Onze Gedragstherapeuten komen regelmatig in aanraking met honden die als gevolg van goedbedoelde maar verkeerde adviezen van “hobbyisten” getraumatiseerd zijn en totaal geen vertrouwen meer hebben in hun eigenaar.

Bij IDÉFIX heeft u enkel te maken met gediplomeerde instructeurs en gedragstherapeuten, welke jaarlijks diverse keren worden bijgeschoold. Op deze manier blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we garant blijven staan voor de beste begeleiding en kwaliteit. IDÉFIX is bovendien in het bezit van het Dierwelzijn keurmerk, wat betekent dat u kunt rekenen op optimale service en kwaliteit waarbij het welzijn van uw hond altijd voorop staat.

Onze instructeurs en gedragstherapeuten