Over IDÉFIX

Hondenschool IDÉFIX  staat al jaren bekent als een kwaliteitshondenschool, hét adres voor professionele ondersteuning bij de opvoeding en training van uw hond. Wij bieden ook deskundige hulp bij de aanpak van diverse gedragsproblemen, waarbij u onder andere kunt denken aan agressie naar honden of mensen, het niet alleen kunnen blijven of angstgedrag.

Onze Visie

In onze maatschappij worden er zeer hoge eisen aan honden gesteld. Ze moeten altijd sociaal zijn, zich alles laten welgevallen, nooit agressie vertonen, geen overlast bezorgen. Het voldoen aan al deze eisen gaat niet zelden ten koste van het welzijn van de hond.

Idéfix stelt zich ten doel honden en hun eigenaren te begeleiden bij de de (her)opvoeding van uw hond zodat deze maatschappelijk aanvaardbaar gedrag vertoont, waarbij het welzijn én de (rastypische) eigenschappen van de hond altijd worden gerespecteerd.

IDÉFIX is in het bezit van het Dierenwelzijnskeurmerk, wat betekent dat u kunt rekenen op optimale service en kwaliteit, waarbij het welzijn van uw hond altijd voorop staat. U heeft bij ons enkel te maken met gediplomeerde instructeurs en gedragstherapeuten, welke jaarlijks diverse keren worden bijgeschoold. Op deze manier blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we garant blijven staan voor de beste begeleiding en kwaliteit.

Onze instructeurs en gedragstherapeuten