Prive training

Samen maken we er wat moois van

Ook voor het volgen van één of meerdere privé-lessen bent u bij Idéfix aan het juiste adres. Bijvoorbeeld omdat:


  • U heel tevreden bent met het gedrag van uw hond, op dat ene dingetje na. Dat kan dan van alles zijn, bijvoorbeeld het trekken aan de lijn tijdens de wandelingen.
  • Privé-lessen zijn een goed alternatief als de tijden waarop de groepslessen gegeven worden u niet uitkomen en u uw hond toch graag wilt trainen.
  • Maar ook als opstapje naar de basiscursus zijn privé-lessen uitermate geschikt.
  • U één op één de volledige aandachtw wilt, zodat je in 1 uur tijd veel meer oefeningen kunt behandelen  


Het grote voordeel van privé-les is dat het plaatsvindt op tijden dat het u schikt. Bovendien krijgen u en uw hond alle aandacht en kunnen we met elkaar heel gericht gaan werken aan datgene wat u uw hond graag wilt leren.  De lestijden bepalen we in onderling overleg en de lessen kunnen desgewenst bij u thuis gegeven worden.

Misschien wilt u na het volgen van een aantal privé trainingen wel in een groep gaan trainen met uw hond. Bij Hondenschool Idéfix is de basiscursus dan de volgende stap.

De kosten van een privé-les bedrag bedragen € 75,- voor een les van 1 uur.
 
Hierin zijn de reiskosten voor Nieuwegein en IJsselstein inbegrepen. De reiskostenvergoeding voor bestemmingen daarbuiten bedragen €0,35 per gereden kilometer, retour, gerekend van ons vestigingsadres te Nieuwegein. (Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW).

Beschikbaarheid Privé training

Wegens drukte hebben we een wachttijd voor privé begeleiding tot ca. 2 maanden. Voorlopig bieden we alleen donderdag overdag privé begeleiding aan. Wil je graag individueel hulp? Wacht dan niet te lang om een afspraak te maken.

Liefs, Team IDÉFIX

Maak een afspraak Onze werkwijze

IDEFIX trainingen zijn:

  • altijd in kleine groepen
  • altijd gegeven door gediplomeerd kynologisch instructeur
  • altijd in ontspannen en goede sfeer
  • in binnen en/of op buiten locaties